luni, august 30, 2021

Program de instruire "Consumer Law Ready"

INVITAȚIE
Curs online gratuit: 

Consumer Law Ready
     
Toamna aceasta începem cu mult entuziasm !
 
Lectorii Trika vă așteaptă  să vă alăturați programului de instruire "Consumer Law Ready", în zilele de 8, 9 și 10 septembrie !
 
Programul Consumer Law Ready (Pregătit pentru protecția consumatorului) este o inițiativă a Comisiei Europene. Eurochambres, în cadrul unui consorțiu cu BEUC și SME United derluează acest proiect în întreaga Europă. Proiectul constă în desfășurarea de cursuri de instruire în domeniul legislației protecției consumatorilor și se adresează în primul rând IMM-urilor.
 
https://www.youtube.com/watch?v=yx2FYfAm4BA

Consumer Law Ready este instrumentul de care IMM-urile au nevoie mai mult ca oricând. Fiind elaborat de experți în legislația privind drepturile consumatorului, Consumer Law Ready dă posibilitatea IMM-urilor să fie informate, protejate de lege și le ajută să-și consolideze relația pe care o au cu consumatorii atât pe plan național, dar și european.
Invităm toți reprezentanții IMM-urilor să ni se alăture în acest demers!
Programul de instruire ce cuprinde 5 module  va fi planificat  pe parcursul mai multor  sesiuni,  dar pentru perioada 8-10 septembrie , participarea va fi GRATUITĂ în limita a 15 locuri urmând regula primilor înscriși ! 
Cursul va fi organizat exclusiv Online pe platforma Zoom, și va dura  în total aproximativ 6 ore ( 2 ore/zi  x 3 zile ).
Înscrierile se fac la adresa de e-mail contact@trika.ro  în care menționați : numele și prenumele, denumirea societății/organizației pe care o reprezentați , adresa de e-mail și un număr de telefon disponibil .
Va așteptăm cu drag !

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă