marți, mai 02, 2023

newsletter ADR nord est aprilie 2023

Logo ADR Nord-Est
Deschide in browser | Dezabonare

Newsletter ADR Nord-Est
aprilie 2023


Vizita comisarilor europeni Elisa Ferreira și Nicolas Schmit, în Regiunea Nord-Est cu ocazia lansării programelor naționale aferente Politicii de Coeziune 2021-2027

Se întâmplă foarte rar ca doi comisari să viziteze, în același timp, o regiune, dar iată că la începutul acestei săptămâni, pe 3 și 4 aprilie 2023, Regiunea Nord-Est a fost onorată cu prezența comisarului european pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira și a comisarului european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit.


continuare

Catalogul surselor de finanțare – aprilie 2023


Catalogul oferă informații la zi despre oportunitățile de finanțare disponibile. Realizat de ADR Nord-Est.

descarcă

Ghiduri de finanțare în consultare publică


în cadrul Programului Regional Nord-Est 2021-2027


vizualizează

Concurs pentru ocupare posturi vacante în cadrul ADR Nord-Est [mai 2023]

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est organizează concurs în data de 16.05.2023, orele 10:00, la sediul din Piatra Neamț, str. Lt. Drăghescu, nr. 9, jud. Neamţ, (cu excepția postului de Expert Birou de Reprezentare Bruxelles), pentru ocuparea a 4 posturi vacante (durată determinată – 12 luni, cu posibilitate de prelungire).

... continuare

Al doilea apel ADMA TranS4MErs

Proiectul INNOSUP-08 ADMA TranS4MErs a lansat cel de-al doilea apel pentru a ajuta IMM-urile europene în procesul de transformare digitală.
Apelul este deschis în perioada 3 aprilie 2023 - 17 ianuarie 2024 și își propune să ajute întreprinderile mici și mijlocii din Uniunea Europeană să implementeze soluții inovatoare și avansate de fabricație. 800 de IMM-uri vor fi selectate și vor primi finanțare.
Voucherele sunt acordate în funcție de țară, pe criteriul primul venit primul servit, selecția începând cu luna iunie 2023.

... continuare

side image

Instruire și consultanță specializată pentru IMM-uri din turism în cadrul programului de sprijin TRACE

Noul program european TRACE a lansat un apel deschis de sprijin pentru IMM-uri din sectoarele turism și cultură pentru a beneficia de instruire și consultanță specializată pentru dezvoltarea strategiilor circulare de afaceri și acces la certificare de mediu.
100 de IMM-uri din 5 țări europene (Italia, Belgia, Spania, România, Cipru) vor avea acces la un program complet de formare în valoare de 4.000€ și vor primi un Grant de până la 7.200€ pentru sprijin și consultanță specializată, vizite de studiu și certificare

... continuare
side image

Regulamentul privind serviciile digitale: Comisia desemnează primul set de platforme online foarte mari și de motoare de căutare foarte mari

Pe 25 aprilie, Comisia a adoptat primele decizii de desemnare prevăzute în Regulamentul privind serviciile digitale, desemnând astfel 17 platforme online foarte mari și 2 motoare de căutare online foarte mari, care au cel puțin 45 de milioane de utilizatori activi pe lună.

... continuare
side image

© Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est
Str. Lt. Draghescu 9, Piatra Neamt 610125
Tel 0233.218.071, email: adrnordest@adrnordest.ro
Dezabonare

facebook
Social media

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă