Harta rutieră planetară

Harta rutieră planetară

Alegeti orasul de plecare si orasul de sosire, apasati Start searching si va va arata ruta, prin toate modurile de transport. Ruta cu harta, catre orice destinatie din lume cu Avion /Autobuz / Tren. Doar faceti click pe link-ul de mai sus si mergeti mai departe.


aici

A.N.P.C.P.P.S. Romania lanseaza solutia online perfecta ce  vine in ajutorul consumatorului de turism :cazare.infocons.ro . Acest instrument este disponibil atat de pe telefonul mobil, cat si de pe un calculator clasic.
     Cu ocazia Targului International de Turism „Winter Holiday-o9atitudine in turism”, in cadrul caruia Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor-o9atitudine! este partener oficial, noi vrem sa venim spre o informare corecta si transparenta. Aceasta platforma pune la dispozitia consumatorilor informatii privind unitatile de cazare autorizate conform legislatiei in vigoare, de pe teritoriul Romaniei. De altfel se poate verifica atat daca acestea functioneaza legal, cat si datele de identificare (categoria, numarul de camere, etc). De exemplu, trebuie sa stii ca in luna iunie, pe teritoriul Romaniei erau autorizate 6307 din care 1373 hoteluri (de 5 stele 27), pensiuni turistice 2925 iar pensiuni turistice in zona urbana 106.
     Aceasta actiune vine sa completeze proiectele, studiile si testele comparative pe care A.N.P.C.P.P.S. Romania-o9atitudine! le face in vederea informarii consumatorilor la standarde europene. Mai mult, acest nou proiect atat de util vine ca o continuare a instrumentului e.o9atitudine.ro, aplicatia ce permite utilizatorilor sa acceseze informatii despre E-uri si nu in ultimul rand a publicatiei InfoCons, singura revista independenta din Romania in domeniul testelor comparative.

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă