Medical: Pachetul de bază,Sesizări corupție, şpăgi, abuzuri, malpraxis etc.

Pachetul de bază pentru servicii medicaleHarta şpăgilor din România

aici


medicamente lipsa: 

aiciSesizări corupție în domeniul medical
Sfaturi practice

10 trucuri pentru a slăbi mai usor:

 "Te-ai hotărât să ţii un regim alimentar pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar oricare ar fi acesta, vrei ca efectele să apară într-un timp foarte scurt? Iată câteva trucuri pentru a slabi mai repede decât ai putea crede!


Calendarul declaraţiilor şi impozitelor pe anul 2011: 

Calendarul declaraţiilor şi impozitelor din anul 2011: "Declaraţia de venit trebuie depusă până pe 16 mai, iar românii care vând şi cumpără acţiuni pe piaţa de capital trebuie să-şi achite singuri impozitul, în fiecare trimestru."


Ce și când cumperi în 2011: "Lucruri de calitate, prețuri mai bune, sunt disponibile celor care au răbdare. Cumpărăți mobila acum, laptopurile în Aprilie, electrocasnice în Septembrie, și uite așa mai economisiți ceva bani prin cumpărături în afara sezonului. Cel puțin asta recomandă Lifehacker.com.
În primul trimestru al anului, cel mai bine este să cumpărați grătare și aparate de aer condiționat. Sunt, cu siguranță, în afara sezonului, însă nu se poate spune că modelele de anul acesta vor fi foarte diferite sau mai bune ca cele din 2010.
Ianuarie este momentul ideal să cumperi biciclete și echipamente sportive. De asemenea, mobila poate fi cumpărată în această lună, întrucât showroomurile magazinelor nu sunt aglomerate, se schimbă și colecția, astfel că prinzi și multe reduceri. Tot în ianuarie, ia cu asalt magazinele de bricolaj pentru că în această perioadă oamenii se gândesc la vacanțe, nu la renovare. Februarie este luna în care apar noile modele de aparate foto, astfel încât modelele de anul trecut se vând ieftin. Cumpărați trollere în martie pentru că le veți găsi cu siguranță reduse, luna mărțișorului fiind între sezonul de iarnă și cel estival. Nu ratați hainele groase și echipamentele necesare acestui sezon care este pe cale să se încheie, prin urmare comercianții vor aplica discounturi semnificative. Pentru cei cu bani, martie este luna în care se cumpără bărci.
În cel de-al doilea trimestru al anului, sunt recomandate următoarele achiziții: televizoare și laptopuri (japonezii încheie anul fiscal în martie, astfel produsele de pe inventariul vechi intră la reduceri), case și apartamente, cizme și îmbrăcăminte de iarnă (oricum nimeni nu le cumpără în martie). Aspiratoarele se cumpără în aprilie pentru că în iunie vin deja noile modele și vor fi astfel la reduceri. În prima lună de vară, făceti-vă abonamente la sălile de fitness!
În cel de-al treilea trimestru cel mai bine cumpărați electrocasnice mari (frigidere, mașini de spălat etc) pentru că showroomurile schimbă colecția pentru a face loc produselor de anul acesta. Tot atunci cumpărați computere ”vechi”, AMD și Intel scot versiuni noi aplicând discounturi celorlalte. Mașinile, vinurile, și vacanțele ce vor fi efectuate la finalul anului se recomandă a fi achiziționate în perioada iulie-septembrie.
În ultimul trimestru al anului jeansii se vând ieftini. Tot ce a rămas nevândut până la începerea școlilor și universităților intră la reducere. Cele care se mărită ar face bine să se uite după rochia de mireasă în luna noiembrie. Nu-i nici sezonul nunților și nici cel al surprizelor plăcute de Crăciun care s-ar putea lăsa cu un inel. Luna decembrie este a mașinilor care au o culoare puternică, de la mov la portocaliu. nuanțe mai puțin alese de-a lungul anului pentru noul automobil.

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă