marți, ianuarie 25, 2011

Depistarea precoce a leziunilor precanceroase si cancerul de col uterin. Dr. Camelia Florentina Iacob, medic specialist obstetrica ginecologie, discuta online joi, de la ora 14.00

Depistarea precoce a leziunilor precanceroase si cancerul de col uterin. Dr. Camelia Florentina Iacob, medic specialist obstetrica ginecologie, discuta online joi, de la ora 14.00: "Cancerul de col uterin este un neoplasm care se poate manifesta uneori prin sangerari anormale (metroragii), insa aceste simptome pot fi adesea absente sau pot aparea atunci cand cancerul este deja intr-un stadiu avansat. Debutul bolii este precedat de leziuni denumite displazii – modificari anormale ale celulelor colului uterin. Dr. Camelia Florentina Iacob, medic specialist obstetrica ginecologie, discuta online cu cititorii MedLive.ro joi, de la ora 14.00, despre depistarea precoce a leziunilor precanceroase si posibilitatile de diagnosticare si terapie a cancerului de col uterin.
  • Pentru coerenta si relevanta discutiei, nu vom aproba comentariile care nu se refera la tema anuntata, care nu contin intrebari sau care consta in atacuri la persoana.

​"

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă