STUDIU: 9 din 10 consumatori vor să cunoască valorile nutriţionale ale mâncării servite ...: "Obiceiurile alimentare s-au schimbat mai mult in ultimii 50 de ani decat in ultimii 500, iar acest lucru este generat in mare parte de dezvoltarea rapida a industriei produselor usor si rapid de preparat si a produselor profesionale pentru gatit.
Odata cu aceste schimbari globale, a crescut si interesul fata de impactul nutritional al obiceiurilor alimentare actuale. Totodata, au aparut si primele temeri legate de sustenabilitatea pe termen lung a industriei gastronomice moderne. In prezent ..."
Pagini
- Pagina de pornire
- Filme educative despre droguri
- Medical: Pachetul de bază,Sesizări corupție, şpăgi, abuzuri, malpraxis etc.
- Drepturile consumatorilor europeni
- Harta rutieră planetară
- Harta scumpirilor la benzină în UE, video educație rutieră
- Avocaţi - consultaţii on line
- Medicamente
- Toate informaţiile şi modelele de formulare sau ce...
- Parolele WiFi din aeroporturi din toată lumea.