miercuri, iunie 20, 2012

8 beneficii ale consumului moderat de bere

8 beneficii ale consumului moderat de bere:
Berea este una dintre cele mai vechi băuturi: potrivit istoricilor şi studiilor, celebra bătură era savurată de strămoşii noştri şi acum 6.000 de ani.
Proaspăt apărut pe piaţa din România, Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie, a realizat un top al beneficiilor consumului moderat de bere. Potrivit studiului, organismul persoanelor care consumă bere asimilează în cantităţi mai mari fier şi calciu şi prezintă o incidenţă mai scăzută în ceea ce priveşte diabetul de tip II.
1-     Berea scade riscul de apariţie a bolilor cardio vasculare s-a demonstrat ştinţifiic că cei care consumă bere moderat dezvoltă un risc mai mic de apariţie a bolilor cardiovasculare, faţă de non-consumatori sau faţă de cei care o consumă în exces.
2-     Berea contribuie la sănătatea sistemului osos conţinutul de siliciu din bere are un efect benefic asupra sănătăţii oaselor, reducând riscul de apariţie al osteoporozei.
3-     Berea are un conţinut ridicat de fibre – consumul moderat de bere ar putea coperi necesarul zilnic de fibre solubile.
4-     Berea nu îngraşă, iar burta de la bere este un mit un pahar de bere de 200 de mililitri conţine doar 90 de calorii. Aşadar, consumul moderat de bere nu afectează indicele masei

Citeşte mai mult...

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă