Pagini
- Pagina de pornire
- Filme educative despre droguri
- Medical: Pachetul de bază,Sesizări corupție, şpăgi, abuzuri, malpraxis etc.
- Drepturile consumatorilor europeni
- Harta rutieră planetară
- Harta scumpirilor la benzină în UE, video educație rutieră
- Avocaţi - consultaţii on line
- Medicamente
- Toate informaţiile şi modelele de formulare sau ce...
- Parolele WiFi din aeroporturi din toată lumea.
vineri, octombrie 05, 2012
Aproape 50% din fructele si legumele din UE nu sunt consumate. 9 sfaturi care te ajuta sa reduci risipa de alimente, sa economisesti bani si sa protejezi mediul nconjurator
Aproape 50% din fructele si legumele din UE nu sunt consumate. 9 sfaturi care te ajuta sa reduci risipa de alimente, sa economisesti bani si sa protejezi mediul nconjurator: Principalele pierderi sunt la nivelul producatorilor si al consumatorilor si sunt legate de productia de produse proaspete. 20% din produsele proaspete se pierd din cauze cum ar fi: deteriorarea accidentala în timpul treieratului sau culesului fructelor, daune provocate de insecte, daune mecanice în timpul recoltarii si sortarii ca urmare a cerintelor de calitate din supermarket-uri. Lipsa de echilibru între cerere si oferta este un alt motiv pentru pierderi, potrivit unui raport al Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura al ONU.