miercuri, ianuarie 23, 2013

Operatorii încearcă se te facă să uiţi de internetul fix. Cât te costă, în prezent, să navighezi la viteze 4G - IT & C > Capital.ro

Operatorii încearcă se te facă să uiţi de internetul fix. Cât te costă, în prezent, să navighezi la viteze 4G - IT & C > Capital.ro: "Capital a avut ocazia să testeze serviciul 4G Orange în Predeal, iar viteza maximă de download atinsă, cu modemul Huawei E392 4G, a fost de 50 de Mbps. Mădălina Suceaveanu, Chief Technology Officer Orange România, a declarat că vitezele 4G din ţara noastră sunt net superioare celor din Suedia şi Norvegia, oferite de TeliaSonera. TeliaSonera a lansat prima reţea 4G din lume în Suedia şi Norvegia în 2009. Compania operează în prezent reţele 4G LTE în Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia şi Estonia. Cei mai mulţi clienţi îi are în Suedia, iar aici vitezele de download sunt în jur de 20 de Mbps.

Orange nu oferă încă cea mai mare viteză posibilă. “Maturitatea serviciilor 4G, din punct de vedere al vitezei, va fi atinsă începând cu aprilie 2014 când vom putea folosi spectrul cumpărat cu acest scop”, a precizat Suceveanu."

'via Blog this'

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă