miercuri, ianuarie 02, 2013

Patronul localului din Podari: Scandalul de Revelion, generat de clienţi beţi ce au devastat şi furat | Romania Libera

Patronul localului din Podari: Scandalul de Revelion, generat de clienţi beţi ce au devastat şi furat | Romania Libera: "Oamenii susţin că în loc de mâncarea promisă ar fi primit doar peşte alterat şi alune cu viermi.

"Ne-au dat un peşte care mirosea urât, era stricat de ceva timp şi în rest nimic. Am făcut foamea. Ca antreuri ne-au pus nişte alune, iar eu am găsit un vierme uscat. Aşa ceva este incredibil, la un restaurant cu o reputaţie bună", a spus Mihaela Popescu, o femeie care a petrecut Revelionul la palat.

Oamenii au început să facă scandal, iar mulţi dintre ei au dat buzna în bucătărie şi au spart pahare şi farfurii. Unii chiar s-au apucat să gătească singuri.

De teama oamenilor, personalul localului a plecat din restaurant."

'via Blog this'

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă