miercuri, ianuarie 02, 2013

Un Revelion pe care nu-l vor uita toată viaţa. S-au distrat ca la Revoluţie! - Opinii EVZ > EVZ.ro

Un Revelion pe care nu-l vor uita toată viaţa. S-au distrat ca la Revoluţie! - Opinii EVZ > EVZ.ro: "“Nu a mai existat nici mâncare stricată, nici mâncare nestricată. Clienţii, după servirea primului fel din meniu, care a fost peşte, după ora 24.00, când ar fi trebuit să servească felul al doilea, nu au mai avut răbdare până se serveşte la fiecare masă acest articol", a spus bossul OPC Dolj.
Aşadar, nu prea are ce mâncare să ducă la analize, iar probele în favoarea revoluţionarilor clienţi se cam diminuează. Vor urma audieri la Poliţie pentru identificarea “grupului de terorişti", fiindcă patronul Călin Gheorghe se consideră păgubit. El ştie deja că adevărul despre ce s-a petrecut în localul său, “RSR", va fi la fel de greu de aflat ca şi cel despre evenimentele din 89, dar şi că, până la urmă, petrecăreţii vor plăti pentru revolta lor capitalistă într-o oază comunistă."

Întrebări: Unde sunt probele din fiecare fel de mâncare pregătit pentru a fi servit consumatorilor din local și care ar fi trebuit păstrate în condiții de siguranță; 2. Consumatorii au păstrat drept probe mostre din produsele reclamate?

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă