vineri, februarie 08, 2013

Ai un start-up cu activitate în sectorul IT& C? Giganții sectorului au cheltuit 84 mld dolari în 2012 pentru achiziția de astfel de companii - IT & C > Capital.ro

Ai un start-up cu activitate în sectorul IT& C? Giganții sectorului au cheltuit 84 mld dolari în 2012 pentru achiziția de astfel de companii - IT & C > Capital.ro: "Cum se explică această dorință a giganților de a achiziționa start-up-uri? Aceste companii au nevoie de mai mult talent, iar cursa pentru ingineri și designeri nu a fost, probabil, niciodată mai aprinsă. În Silicon Valley a devenit normalitate achiziția unei companii în cazul în care nu-i poți lua angajații și managerii cu know how în urma unei oferte salariale. Cel de-al doilea motiv pentru care s-au tot cumpărat start-up-uri este dorința giganților de a găsi noul ”big thing” care, cu siguranță, nu va veni din birourile companiilor listate deja.


Semnele pieței arată că, în 2013, bătălia pentru ”cumpărături” va fi și mai aprigă, iar cash-ul giganților IT urmează a fi cheltuit pe achiziții. "

'via Blog this'

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă