miercuri, martie 13, 2013

Asociatiile fostilor proprietari, despre proiectul noii legi a retrocedarilor: O lege schioapa si nedreapta. Se tergiverseaza acordarea despagubirilor si se vrea amanarea platilor pentru guvernele viitoare - Esential - HotNews.ro

Asociatiile fostilor proprietari, despre proiectul noii legi a retrocedarilor: O lege schioapa si nedreapta. Se tergiverseaza acordarea despagubirilor si se vrea amanarea platilor pentru guvernele viitoare - Esential - HotNews.ro: ""Consideram ca problema platii despagubirilor persoanelor fizice, in marea majoritate batrani si bolnavi, ar trebuie tratata cu prioritate fata persoanele juridicesi fata de cumparatorii de drepturi litigioase,la care durata nu constituie un factor vital", se mai arata in comunicatul asociatiilor de proprietari.

Mai mult, Societatea civila compusa din Asociatiile de proprietari deposedati de regimul comunist sustine ca nu a fost consultata in perioada elaborarii proiectului de lege conform prevederilor Deciziei pilot a CEDO si ca iscutiile purtate cu oficialitatile romane la insistentele APP (Asociatia pentru Proprietatea Privata) au fost formale, ne luandu-se in considerare vreo recomandare facuta de asociatie."

'via Blog this'

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă