De ce sunt prăjelile „delicatese” extrem de nocive și ce boli te pândesc dacă le consumi în exces — Doctorul zilei: "Alte variante de preparare la grătar a mâncării prespun folosirea grătarului cu aer cald sau cu abur (preparare prin înăbuşire), a grătarului vertical (cel folosit pentru prapararea de soarma sau kebab) sau a celui din fontă. Este foarte bine ca după fiecare folosire grătatul să fie imediat curăţat. O soluţie şi mai bună de praparare a mâncării la grătar este cea care elimină folosirea focului direct. Este vorba grătare dotate cu o pantă specială, focul nemaintrând în contact direct cu grătarul, ci doar cu acea pantă."
'via Blog this'
Pagini
- Pagina de pornire
- Filme educative despre droguri
- Medical: Pachetul de bază,Sesizări corupție, şpăgi, abuzuri, malpraxis etc.
- Drepturile consumatorilor europeni
- Harta rutieră planetară
- Harta scumpirilor la benzină în UE, video educație rutieră
- Avocaţi - consultaţii on line
- Medicamente
- Toate informaţiile şi modelele de formulare sau ce...
- Parolele WiFi din aeroporturi din toată lumea.