Un aliment de post reduce la jumătate riscul cancerului pulmonar - Doctorul zilei — Doctorul zilei: "După ce au eliminat ceilalţi factori de risc, cercetătorii au ajuns la concluzia că riscul de cancer la plămâni era înjumătăţit în rândul grupului cu cea mai mare cantitate de soia consumată în comparaţie cu grupul cu cea mai redusă cantitate de soia consumată.
Cu toate acestea, autorii spun că este posibil ca alt factor să stea la baza reducerii acestui risc. Bărbaţii care consumă soia ar putea fi mai predispuşi la alte activităţi care reduc riscul de cancer sau ar putea consuma alte alimente sănătoase. Din acest motiv, cercetătorii recomandă aprofundarea acestei legături în cadrul unor noi cercetări."
'via Blog this'
Pagini
- Pagina de pornire
- Filme educative despre droguri
- Medical: Pachetul de bază,Sesizări corupție, şpăgi, abuzuri, malpraxis etc.
- Drepturile consumatorilor europeni
- Harta rutieră planetară
- Harta scumpirilor la benzină în UE, video educație rutieră
- Avocaţi - consultaţii on line
- Medicamente
- Toate informaţiile şi modelele de formulare sau ce...
- Parolele WiFi din aeroporturi din toată lumea.