duminică, mai 12, 2013

Pentru a compensa majorările de preţuri, Guvernul dă săracilor... 10 lei/lună.


Pentru a compensa majorările de preţuri, Guvernul dă săracilor... 10 lei/lună.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
Este vorba de un proiect de Ordonanta de Urgenta privind majorarea nivelului venitului minim garantat (VMG) cu 8,5% din iulie si cu 4,5% din ianuarie 2014, intentie conturata pe fondul majorarilor tarifelor la gaze si energie electrica. Anul trecut, valoarea medie aferenta ajutoarelor sociale acordate in cadrul programului VMG a fost de 73 lei/persoana. Ministerul Mun­cii a lansat in dez­batere publica un proiect de Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru modificarea Legii nr. ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
Medic bucureștean, găsit mort după două zile de căutări
Medicul ginecolog în vârstă de 55 de ani a fost dat dispărut acum două zile. Bărbatul și-a găsit sfîrșitul înecat în apele Dunării.
Sir Alex Ferguson s-a despărţit de publicul de pe Old Trafford, după 27 de ani la United: "Aţi fost cea mai fantastică experienţă a vieţii mele"
Sir Alex Ferguson s-a despărţit, duminică, de publicul de pe Old Trafford, cu o victorie, un trofeu, ovaţii şi multă emoţie după 27 de ani petrecuţi la Manchester United, elevii săi oferindu-i un succes în penultimul său meci din carieră, disputat pe ploaie, în faţa a peste 75.000 de spectatori.
Alex Ferguson, despărţire FASTUOASĂ de "Old Trafford"
Antrenorul scoţian a condus, azi, pentru ultima dată, formaţia Manchester United, la un meci disputat de "diavoli" pe "Old Trafford".
Topul orașelor cu cei mai mulți milionari
O companie din Marea Britanie a realizat o clasificare a unde a oareșelor unde trăiesc cele mai multe persoane care dețin bunuri cu valoare totală de cel puțin un milion de dolari (fără valoarea locuinței unde își au...
"Chiricheş nu are nimic. Poate juca şi mâine"
Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a spus că accidentarea suferită de Vlad Chiricheş nu este atât de gravă.
LIGA I. Concordia - Petrolul, 1-1. Chiajna rămâne fără victorie în 2013
Concordia Chiajna şi Petrolul Ploieşti au obţinut, azi, o remiză dezamăgitoare pentru ambele formaţii, scor 1-1.

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă