Consumul de fructe si riscul de diabet zaharat de tip 2: Rezultatele din trei studii prospective de cohorta longitudinale | BMJ: " Pentru fiecare trei portii / saptamana, ratele de pericol cumulate (interval de încredere de 95%) de risc pentru diabet zaharat de tip 2 a fost de 0,74 (0.66-0.83) pentru afine, 0.88 (0.83-0.93) pentru struguri si stafide, 0.93 (0.90-0.96) pentru mere și pere, .95 (.91 - .98) pentru banane, și 0.95 (0.91 - 0.99) pentru Grapefruit."
'via Blog this'
Pagini
- Pagina de pornire
- Filme educative despre droguri
- Medical: Pachetul de bază,Sesizări corupție, şpăgi, abuzuri, malpraxis etc.
- Drepturile consumatorilor europeni
- Harta rutieră planetară
- Harta scumpirilor la benzină în UE, video educație rutieră
- Avocaţi - consultaţii on line
- Medicamente
- Toate informaţiile şi modelele de formulare sau ce...
- Parolele WiFi din aeroporturi din toată lumea.