luni, iunie 30, 2008

Avertizarea în interes public - o şansă în lupta împotriva corupţiei

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor Botoşani, în parteneriat cu Fundaţia Concept şi Transparency International România, desfăşoară Proiectul „Creşterea capacităţii societăţii civile de a promova integritatea publică la nivelul administraţiei publice locale”, finanţat de Uniunea Europeană prin Programul PHARE 2005 - Consolidarea Democraţiei în România (detalii, pe site-ul: http://www.avertizori.ro/index.html ).
În cadrul proiectului, APC Botoşani organizează o sesiune de training la nivel local, dedicată reprezentanţilor asociaţiilor profesionale, liderilor sindicali, reprezentanţilor altor ONG-uri locale precum şi ai presei locale, cu tema: "Avertizarea în interes public; Noţiuni de bază despre corupţie; Sistemul naţional de integritate”. Rezultatele trainingului vor constitui subiect de dezbatere în cadrul unei întâlniri a Consiliului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Botoşani.
Lucrările sesiunii au loc miercuri, 2 iulie 2008, începând de la orele 10,00, în sala de consiliu a Primăriei Botoşani din strada Poştei nr. 2 Botoşani.
Persoană de contact din partea APC Botşani: Radu Căjvăneanu,
email: apcbotosani@yahoo.fr .

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă