De ce este bine să mâncăm ciocolată neagră iarna | adevarul.ro: "Bună pentru creier şi pentru inimă
Inima şi întregul sistem cardiovascular, puse şi ele la încercare în sezonul rece, au de câştigat dacă mâncăm zilnic o pătrăţică-două de ciocolată neagră. Studiile au arătat că acest desert reduce cu 37% riscul de boli cardiovasculare, cu 48% riscul unui accident vascular cerebral şi cu 27% riscul unui infarct. Toate acestea pentru că ciocolata neagră conţine o cantitate crescută de cacao, care reduce tensiunea arterială.
În plus, flavoinoidele din cacao stimulează circulaţia sangvină la nivelul creierului şi, deci, menţin funcţiile cerebrale la capacitate maximă, chiar şi în cazul vârstnicilor."
'via Blog this'
Pagini
- Pagina de pornire
- Filme educative despre droguri
- Medical: Pachetul de bază,Sesizări corupție, şpăgi, abuzuri, malpraxis etc.
- Drepturile consumatorilor europeni
- Harta rutieră planetară
- Harta scumpirilor la benzină în UE, video educație rutieră
- Avocaţi - consultaţii on line
- Medicamente
- Toate informaţiile şi modelele de formulare sau ce...
- Parolele WiFi din aeroporturi din toată lumea.