Prof. dr. Mencinicopschi: "Cuptoarele cu microunde produc mutaţii celulare": "În plus, în funcţie de cantitatea moleculelor de apă din alimente, acestea se încălzesc la temperaturi diferite, unele dintre ele prea mici pentru a distruge microbii”, susţine prof. dr. Mencinicopschi.
Alterează sistemul imunitar
Dacă o persoană consumă frecvent alimente preparate la cuptorul cu microunde, îşi privează organismul, pe termen lung, de substanţele nutritive esenţiale. În acest fel, sistemul imunitar scade şi apar probleme digestive şi disfuncţii hormonale. De asemenea, compuşii toxici produşi de radiaţia microundelor cresc riscul de cancer."
'via Blog this'
Pagini
- Pagina de pornire
- Filme educative despre droguri
- Medical: Pachetul de bază,Sesizări corupție, şpăgi, abuzuri, malpraxis etc.
- Drepturile consumatorilor europeni
- Harta rutieră planetară
- Harta scumpirilor la benzină în UE, video educație rutieră
- Avocaţi - consultaţii on line
- Medicamente
- Toate informaţiile şi modelele de formulare sau ce...
- Parolele WiFi din aeroporturi din toată lumea.