Așa gătești sănătos carnea la grătar — Doctorul zilei: "1. Alegeți cu grijă tipul de carne pe care urmează să-l frigi pe grătar. Vita, porcul sau mielul, arată cele mai recente descoperiri, sunt principalii responsabili de creșterea riscului de a face cancer de colon, la fel și tipurile de carne procesată, precum crenvurștii. Bender ne sfătuiește să folosim carne albă, precum pui sau pește, dar condimentată cu tot soiul de ierburi și sosuri, pentru a nu duce lipsă de savoare."
'via Blog this'
Pagini
- Pagina de pornire
- Filme educative despre droguri
- Medical: Pachetul de bază,Sesizări corupție, şpăgi, abuzuri, malpraxis etc.
- Drepturile consumatorilor europeni
- Harta rutieră planetară
- Harta scumpirilor la benzină în UE, video educație rutieră
- Avocaţi - consultaţii on line
- Medicamente
- Toate informaţiile şi modelele de formulare sau ce...
- Parolele WiFi din aeroporturi din toată lumea.