Reţetă de Paşte de la Master Chef-ul Sorin Bontea - Doctorul zilei — Doctorul zilei: "Mare amator de drob, chef-ul de la Radisson are un secret şi pentru acesta. “Eu nu fierb organele şi carnea, ci le înăbuş, adică pun puţin ulei, sotez, pun ceapa şi usturoiul verde, le înăbuş un pic, apoi mărarul şi pătrunjelul proaspăt tocate, sare şi piper proaspăt măcinat. Iar dacă nu aveţi prapur, puteți tapeta forma în care faceţi drobul cu ulei si pesmet, iar pe deasupra turnaţi ou bătut deasupra. Asta daca nu aveti prapur, repet!”."
'via Blog this'
Pagini
- Pagina de pornire
- Filme educative despre droguri
- Medical: Pachetul de bază,Sesizări corupție, şpăgi, abuzuri, malpraxis etc.
- Drepturile consumatorilor europeni
- Harta rutieră planetară
- Harta scumpirilor la benzină în UE, video educație rutieră
- Avocaţi - consultaţii on line
- Medicamente
- Toate informaţiile şi modelele de formulare sau ce...
- Parolele WiFi din aeroporturi din toată lumea.