vineri, august 09, 2013

Un rus a pacalit o banca si si-a facut un card de credit nelimitat si fara dobanda, pe care banca este obligata sa il respecte - International - HotNews.ro

Un rus a pacalit o banca si si-a facut un card de credit nelimitat si fara dobanda, pe care banca este obligata sa il respecte - International - HotNews.ro: "Dmitri Argakov a primit initial o scrisoare de la banca in care i se oferea un card de credit, ale carui conditii nu i-au convenit, astfel incat si-a redactat propriul contract, scanandu-l pe cel primit si modificand termenii.

Versiunea lui este cu dobanda 0, fara taxe si mai ales fara limita de credit. De fiecare data cand banca nu respecta termenii, o amendeaza cu 3 milioane ruble (circa 67.000 euro). Daca Tinkoff incearca sa anuleze contractul, va trebui sa plateasca 6 milioane de ruble.

"Banca a confirmat acordul sau pentru termenii clientului si i-a trimis un card de credit si o copie a formularului. Linia de credit deschisa era nelimitata. Isi putea permite sa cumpere o insula in Malaezia si banca era obligata sa o plateasca", a declarat avocatul sau pentru Kommersant. "

'via Blog this'

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă